Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...fan...du ska nog gå med någon annan...


Varför frågade du inte mej...?


Inuti rinner orden
Sakta flyter de fram
Som frätande lut
Som brännade varmt
Som vasst krossat glas i flytande honung

Orden formulerar frågan
Som sakta flyter rinner
Fräter bränner river
Tar vägen
Genom mitt hjärta
Lämnar mej blödande
Inuti

Min älskade
Min vän

Varför frågade du inte mej...?




TT / HSGKe

(c) 2013




Fri vers av TT
Läst 472 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-10-01 12:40



Bookmark and Share


  HelenaW
Starkt!
2013-10-08

  Maiah VIP
DU måste ligga steget före!!!
gillar din text...mycket bra formulerat
2013-10-01
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT