Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1.10.13


parasiter i träekrarna

jorden är ett hjul
pengar får det att snurra
och vi är parasiter
i träekrarna

vi vaggas in i ett vansinne
av rulltrappor och loungemusik
vi är helt ensamma individer
i ett kollektiv
som drar isär oss
plattar till oss
och tynger ner oss
tills vi är blasé

blasé som betongen själv

dofter
artificiella dofter
av socker och kanel
och den nya höstkollektionen
håller oss kvar

ser du spåren?

spåren av handflator mot glas
ljuden av rop på hjälp
som ingen hör




Fri vers av David Gustafsson
Läst 392 gånger
Publicerad 2013-10-01 17:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

David Gustafsson
David Gustafsson