Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagarna vi skapade, älskade och minns.


Jag kan inte sluta tänka på hur mycket
…jag verkligen älskar dig.

Jag kan inte heller sluta tänka på hur mycket
… jag verkligen hatar att jag älskar dig.



Du sa:
Det är inte dagarna som passerar
utan det är dagarna Vi delade,
dagarna Vi skapade,
dagarna Vi älskade,
dagarna Vi minns.


Och nu när det är över
…så har jag en enkel fråga;



- Jag minns dig…


















Minns du mig…?






Fri vers (Fri form) av Emma Björn
Läst 311 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-10-01 21:56



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mästerligt skriftat!
2013-10-02

    ej medlem längre
Snyggt!
2013-10-01

  Tess74
Å så bra och igenkännande!! Du är grym
2013-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Emma Björn