Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

existens; hopp och tillit

 

 

sorgligt är det
att inte 

 

men ändå att

 

sorgligt är det
att

 

men ändå inte

 

sorgligt är det hur som
hur än

 

men aldrig tungt
när det är lätt




Fri vers av Pot Pourri
Läst 155 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-10-02 04:22



Bookmark and Share


    Amisan
Du bygger upp ett klimax i dikten med de tre ansatserna kring det sorgliga som sedan avslutas så magnifikt med det tunga och lätta! Imponerande!
2013-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri