Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eld

 

 

vad sa du sa du
angående det du sa

 

hämtades näring
från serverad brasved

 

vad sa du sa du




Fri vers av Pot Pourri
Läst 166 gånger
Publicerad 2013-10-02 15:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri