Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vår? mja.. men om du hänger med så.. http://www.youtube.com/watch?v=7sjSHazjrWg


täcka

 

Fredståget gick, och där

där stod de

 

sprang de efter

alla de som väntat så

 

nej

Och de sa:

Ge Gävle en chans eller chansa på annat jävla Gävletåg.

 

 

"...only roolin'... ...glide on the Peace Train" - Cat flyter i deras ådror

ändå står de där

 

kvar

stela

 

skyller på frosten

 

 

svär åt trångsyntheten

äter sin egen meny skapad

 

för försyntheten och dess måsten

 

 

varför inte bara glida iväg och lämna

 

”...glide on the Peace Train"

Vad är vitsen med att jämna marken där man går

när det finns Vingar ända hem

 

vad är vitsen

 

när hösten gått

vad är vitt sen

 

bland svärtans småsten

 

"...glide on the Peace Train."

 

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 103 gånger
Publicerad 2013-10-03 08:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri