Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..slänger mig i alsternativsoffan och tar en film, istället.. - svalor trollsländor och molndrakar är vackra från fönstret, också.. Inte sagt man måste rida på dem.


svaldyk och andra plattfall

 

 

ett budskap är inget bud förrän det förstås

 

innan dess bara ett skapande

 

ligger då viljan förståelse

hos skaparen eller hos mottagaren

 

 

kan man undra

 

 

som svalorna i sina egna dykningar
medan flugsvärmen är ovanför

 

vissa dagar fastnar persiennerna och vissa ej

 

inte ligger det på grannen nej
inte ligger det på grannen

 

 

om svalorna missar sin middag

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 134 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-03 13:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri