Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Självupplevt, - om än här i bildlig form.


Vid Branten



Otäckt nära
Avgrundens rand.

Det är bara att parera
med foten
undan kanten.

Och, inte halka på
regnvåt tuva...
Utan ta ett Skutt
av Överlevnad -
- bakåt, - INTE-



falla!



Så, är man i Säkerhet
och kan komma att leva -- --

många år till - på Jorden!





Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 218 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-10-03 20:27



Bookmark and Share


  aol
igen kännande men jag föll som ett mirakel gick det ganska bra jag landade bland klippor där snön låg djup,
2013-10-04

    ej medlem längre
Ett skutt mot Livet.
2013-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf