Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

likgiltigheten

 

 

 

det går inte att landa två gånger
utan att flyga emellan

 

vid tredje kanske man lärt sig
hur fjärde blir

 

som det är en säkerställan




Fri vers av Pot Pourri
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-03 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri