Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvivelsmålet

I situationerna du fruktar mest
blir du verklig
inte märklig
utan du

Svingar svärdet
vandrar längst själens osynliga schakt
i adekvat ljuskälla bortom prestige

Tvivelsmålet sköljs undan
renar
skiftar
lättnaden infinner sig
med berömmet vid din sida

Personer runt dig brukar mestadels
röja fältet
sladdra sönder
öron och förstånd
du lär dig gå nu



Rakryggad




Fri vers av träsnidaren
Läst 446 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-10-04 16:00



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
sanning svärd och ideal. riktigt bra
2018-09-12

  Ess VIP
uplifting och genial och sublim:)
2013-10-06

  KattenKin VIP
Fantastiskt, den här måste jag bokmärka!
2013-10-06

    ej medlem längre
Detta är inte skrivet av en klant
Sanningens Svärd du svingar galant.
Tvivlen ryker åt alla håll
Rakryggad på världen du håller koll.
Bravo jag utropar med bravur
till denna dikt som går i dur!!!
2013-10-05

  sommarmoln
Sanningen när den är som bäst...
2013-10-04

    ej medlem längre
Mycket snygg text!
2013-10-04

    Silverbjer
Och såå sann.
2013-10-04

    Silverbjer
Vad kul med något nytt från dig.
Och helt passande mitt i denna stund.

Fantastisk lyrik. Viktigt innehåll.
Och en koncentrerad känsla som strålar igenom detta konstverk.

Du har en sån talang, herrn. Verkligen.
Trevlig helg! :)
2013-10-04
  > Nästa text
< Föregående

träsnidaren
träsnidaren