Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
90-tal.


Från Prekorsperiod



Bordet står
på stengolvet
och mor Anna
låter ynglingens
hår falla
för saxen.

(Du och jag
ligger och drömmer
på varsitt håll
av universum).
Norbert spacklar
byggnadens grund vit.

Vad var det
sierskan Delfica
sport?
Det blev bröd
över från festen,
och det finns

även kvar en del vin.
Var alla nöjda?
Det faller regn,
har regnat
i flera dagar,
oavbrutet!






Fri vers av Marianne Räf
Läst 275 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-05 16:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bravo!Gillar denna!!
Tack! polarn!:-)
2013-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf