Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tornet; så dödar man en svan...-unge, för en stund


korsdrag självsug och evigheten

 

 

håller du inne med ditt så skyll inte på utsidan

när allt faller ihop 

 

av självdraget

 

 

dra in skulden
dra in ansvaret
dra in andan

 

 

håll en stund Anden i handen

svanen behöver luft för att andas
ur sig sorgerna

sjunga det svarta

 

resa tornet igen för evigheten

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-05 20:51



Bookmark and Share


  träsnidaren
Du är en förträfflig författarinna.
2013-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri