Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
två synvinklar; skådad


rakt in i din navel

 

 

 

som att se genom ett hushållpappersrör

målad insida

fokus

 

 

ditt lutar och dina ögon rinner ut

av sig själv

 

du missar min älv

rakt fram

 

känn dig blöt




Fri vers av Pot Pourri
Läst 107 gånger
Publicerad 2013-10-06 16:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri