Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rotsystem

 

 

har de slutat frasa
höstlöven efter vintern 

 

endast nötta nerver kvar och trötta marker

 

väntar vår och återgiv
väntar liv

 

så även ljuden från andra parker




Fri vers av Pot Pourri
Läst 112 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-06 16:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri