Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaken drömmer jag....




Jag drömmer
en dröm


fastän vaken


jag drunknar

i dina vidder

slukas i dina djupa hav




bor i dina tankar




vandrar med dem

i det innersta

av dig

reser igenom oändligheten




med din hand

i min




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 417 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-10-06 19:38



Bookmark and Share


  Chawa VIP
Värme och innerlighet sprids i mitt inom
när jag läser din underbara dikt..!

2013-10-13

  Linda CH VIP
Jättefin, ömsint känsla! Vackert slut....
2013-10-12

  walborg
Så fint att läsa
2013-10-12

    ej medlem längre
de vidderna är sprängda för att nå dit ingenstans är,
jag letade och fann, men blessyrer och maktmissbruk gav
upp frälsningssoldatens tribut för ett liv i kölvattnet av Jesus båten.
2013-10-12

  glittertindra
hand i hand :) fint..
2013-10-09

  stig wikman
UNDERBART
MICHAELA.

What a dream .
WOW.
2013-10-08

  AndersPetter
Vackert arbete med vackra ord. Spänningen mellan det stora osäkra och det lilla gripbara kommer fram särskilt i de två sista raderna, som likt ett prisma samlar diktens lyskraft i förklarande ljus.
2013-10-08

  ResenärGenomLivet
En vacker känsla i dina ord...
2013-10-07

  anits VIP
Så underbart och kärleksfullt skrivet
2013-10-06

  Ewa-Britt Nilson VIP
Dela det hela
sen kan väl
inget fela!
Tack!
2013-10-06

  Christine Sabel
Skön dröm

2013-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius