Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gröms och gnet sicken dret; äh nu tar vi en kaffe på det!


gud könet och friheten

 

 

att avköna guden

 

kan verka omänskligt

som att avbilda sitt själv som hen

 

om vi nu ska använda moderna jämlikheter

 

att jämlik-göra sig med en gud

avbilda sig själv

 

är emot alla regler

förutom för avkönade 

 

som kastrerar hejvilt sin egen Ande

i andan av frihet

 

övriga skaka galler

 

och så ska vi komma ihåg att

 

Andas

 

frivilligt enligt val

 

ut och in

och ut igen

för bästa avslappning

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 82 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-07 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri