Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en slags frivillig saltomortal i livet, när då sen och nu blir helt


fokus; egna spår och sen iväg

 

Om man cyklar baklänges tills det tar stopp så har man re-cyklat tillräckligt.

Sen kan man ta tåget framåt med gott samvete.

 

salt å mortal

 

välja sina val 

 

 

så cyklar vi emot solnedgång

med soluppgång i tanke

 

så skramlar väntade nycklar sin sång

med en dröm i var flank

 

eller mer känsla för nuet

 

stampar vi ner fötterna på perrongen och ser

framtiden an

 

 

minsann

finns där inte en till

 

soluppgång

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 62 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-07 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri