Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
söker den arbetsförmåga jag anser min diktning behöver för att kunna hanteras för framtida eventualiteter :) Allt börjar med en önskan och idé.


jag vill ha en Mac; Horse; Power

 

[Frej; en ardenner från min barndom. Mac; min 'häst' att dra på dikterna skapade. Odlade på en vildäng, med humör känsla och glädje. "Frej, kom nu. Det är dags att arbeta."

 

på riktigt]

 

 

har inte tid med detta nu

icke

 

släpa på säckar ska ardennerhästar göra

av stolthet

 

av egen styrka

för en morots skull

 

(när sajten gjort sitt och bör få lite svängrum för andra själars behov
lämnar jag gärna lite av den plats jag tagit

vidare)

 

 

söker min Frej

igen

 

 

söker Dig

 

 

 

nu som en Mac
och som ett tack

för att säcken hållit måttet

 

tack Poeter.se

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 114 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-07 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri