Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förslag

Skriver du en dröm,
så gör det då på hösten och i färg.
När du vaknar,
kommer den att vara verklighet,
eftersom spår som leder till gryningen
har raderats av regnets viskande,
av de torra löven på marken
och i sin förtrollnings oskärpa
blir kärleken född på nytt.




Fri vers av Jorge González Reymond
Läst 799 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-10-08 18:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert visuellt!
Tänkvärt!
Tack o kul att du skriver:-)
Zafiro*
2013-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Jorge González Reymond
Jorge González Reymond