Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lär mig äkta, glödhet kärlek

Kom lite närmare. Lite till. Vågar du?
...
Känn min kropp röra sig tätt intill din.
...
Känner du min puls? Hör mig andas.
...
Visa mig hur det går till. Lär mig.
...
Lär mig hårt. Lär mig snabbt.
...
Lär mig äkta, glödhet kärlek.
...


Jag har inte tid för ditt velande.

Antingen är du min, eller så är du inte.

Tänk efter riktigt noga.

När du väl har tagit min hand.
Så är det bäst du ber dina böner.
För när du väl tagit min hand…
… så finns det ingen återvändo!




Fri vers (Spoken word/Slam) av Emma Björn
Läst 351 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-10-08 20:41



Bookmark and Share


  E.Eriksson
Nej jag vågar inte :) :P
Härlig text, med så mycket härligt flöde.. Riktig wow-faktor och bara så skön att läsa. Lite som jag kan referera till med.
2013-10-10

  Lars Hedlin
Wow ord och inga visor där ;)
2013-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Emma Björn