Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mja....... men det går ju alltid att ta ett snacka om det, mellan 4.


träsk; jag en glad trevlig social

 

 

Någon sa till mig dag;

Hej här är jag. Jag är en glad trevlig social.

 

 

halsen vibrerade i takt
med röda asplöv
skinande i takt
med röda kinder

halsen stel
axlar höga

fötter redan på väg

 

*

 

Jag svarade idag;

Hej här jag. Jag är en seriös lite mindre glad.

 

såg in i ögon utan svar
hörde spruckna tonfall
kände min mage 

 

protestera

 

*

 

ju större flock
desto mer ytlighet

 

skrytighet om social förmåga
vänder strax till oseriös tåga

 

ju närmare möte

desto mer möte

 

träsket sköter det 

det sköter

 

stöter nöter 

blöter det det blöter

 

*

 

fjäsket dör där träsket hör vad grodorna sjunger

 

*

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-09 02:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri