Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utloggad

du raderar minnena,


de ändlöst ljuvliga

kärleksfulla


på ett löpande band,





sparar de få


dåliga,








och sedan


loggar ut


från mitt liv




Fri vers (Fri form) av Julio VIP
Läst 996 gånger och applåderad av 93 personer
Publicerad 2013-10-09 15:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre

Jag gillar denna stort alltså!!
2014-08-15

    Frozenbride
Vacker
2014-04-09

    ej medlem längre
måste bokmärkas.
2013-12-10

    ej medlem längre
oh så bra :( och känner så igen mig
2013-12-10

    lussiana
det var inte den rätta
2013-12-07

  Gunnar Ideström
It takes two to tango. Men ingen kan ta DINA minnen från DEJ!
2013-11-17

  anits VIP
Starkt och berörande skaldat
2013-10-23

  franz
snyggt som fan (som vanligt!)
2013-10-16

  Linda CH VIP
Snygga liknelser!
2013-10-14

    ej medlem längre
Sorgligt och vemodigt
2013-10-14

  Magica VIP
smärtsamt....
2013-10-14

  ResenärGenomLivet VIP
En bra beskriven sorglig känsla...
2013-10-12

  Irene Åberg
Bästa Jörgen Mycket Tänkvärd
Spara Ljuvliga Minnen
ej "Gårdagens-Innehållslösa"
Kram
2013-10-12

  Angel of love
Berör stark när man läser din text.
Väldigt bra!
2013-10-12

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen av "MEST BOKMÄRKTA DENNA VECKA" av detta starkt berörande!
2013-10-10

  Lena Själsöga Keijser
berör
2013-10-10

  Ninananonia VIP
Berör
2013-10-10

  Carina Bendix
Mycket bra skrivet. Starkt och berörande.
2013-10-09

  Anna*
Fin symbolik och träffsäker beskrivning av hur det kan te sig. Applåderar
2013-10-09

    Lars Gullberg
Hej Julio. Har inte läst dej så mycket men har så klart sett dej på håll
och vet att du skriver sagolikt vackert. nu även här

Raderna i din poesi personifierar dej. De är små mästerverk i sej
och du binder fulländan

Det är så snyggt och då nämner jag inte endast denna utan det är ditt sätt att skriva och det formar din poesi

Du är en inspiration och ska läsa dej mer.

Ha d gott/Lars
2013-10-09

  Mona Nordkvist VIP
Bra beskrivet.
Jag tycker nog att man ska göra tvärtom.
Minnas det som trots allt var bra och
glömma det dåliga.
2013-10-09

    Mia Sedvall
Bra!!
2013-10-09

    Amisan
Ljuvliga minnen på ett ändlöst löpande band - den bilden tar jag med mig för den grep tag i mig så starkt! Jättebra!
2013-10-09

  walborg
Bra modernt språk
2013-10-09

    Emma Björn
så bra så bra så bra! underbart skrivet! all kärlek till dig!
2013-10-09

    ej medlem längre
Starka ord här!

Bokmärker!

2013-10-09

  Fem hjärtan VIP
Starka känslor mellan raderna...!
2013-10-09

  Solitaire VIP
Så har jag gjort...
Så träffande!
Bra skrivet,
Och klockren symbolik!
2013-10-09

  Osvalds_Dotter VIP
Stark text som känns...
2013-10-09

    Silverbjer
Så snyggt fångat!
Och känsloladdat. ctrl+s
2013-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Julio
Julio VIP