Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.deviantart.com/art/Jasmine-bush-307468759


...

 

 

Jasminens doft

en söt försvinnande tid

mitt förflutna

vill hålla om igen

doftminnen

kyssa sammet

du bär mig

över livets tröskeln

tanken berör mig djupt

vet

att din sanning talar till mig

i detta ögonblicket

och för alltid




Fri vers av Rise Little One
Läst 336 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-10-12 21:43



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Så vackra minnen...
2013-10-13

  Lars Hedlin
Berörs djupt i själen!
2013-10-13

  issac.a.m
älskar det omöjliga och det oväntade mellan dina rader..
jag njöt ..
och blev berusad mellan dina rader

Jasmin är alltid relaterad till historien, till himlen, till gudarna, att dyrka, till minnen, till hjärtat, till känslor och att älska!

Älskar jasmin, såklart...
Underbart skrivet..
2013-10-12

  peter markurth
Som en höstvind rakt i hjärtat. Bra
2013-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One