Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eller mer fel, om man vill se det så. Hur som haver hänger det på vilja.


?

 

 

med ett frågetecken ringas in det som undras över
med öppenhet mot dået för att bättre förstå
med förstået något senarelagt

med en punkt inunder markeras önskan
om att förstå

om svar som klargör kan ges
är inte viktigt

det är bara viljan att


som gör det rätt och riktigt




Fri vers av Pot Pourri
Läst 79 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-12 03:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri