Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tumultens förmultnande. Hur rucka ett svärd..


begraven; gräv eller ej

 

 

frivarv tilt och saltomortaler

kom slå dina gamla cymbaler ihop

 

hur klingar aggets asfalt mot

fina fasaders frösådda tall

 

där rot mot rot talar krona till fall

 

där motpol går bärsärk finns ändå

endast en kall vinters frost

 

nödkost rost och gammalt kol

så gräv om där ska skina det stål som söks

 

så gräv




Fri vers av Pot Pourri
Läst 105 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-12 03:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri