Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när versen kränger efter

 

spelar det någon roll alls om denna vals inte kan sjungas mer än baklänges
när takterna talar motvals slår trumman distinkt och bestämt
en annan slags takt

som på vakt i givakt igenom allén
en parad på egna plattformars pansar

det är så man dansar motvals
där refrängen redan startat eller ej alls




Fri vers av Pot Pourri
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-13 03:49



Bookmark and Share


  cilax VIP
elegant
2013-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri