Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.deviantart.com/art/Jasmine-307534727


Det enda som hjälper ...

 

 

 

är din värmande ord

en inre konst från ditt pulserande hjärta

din verksamma pensel som blåser nytt liv i doft av jasmin

tyst men fastställt beslut

ett världshav av färger

glittrar på vattenyta i väntan på ditt unika val

du målar fram ömhet utan fruktan

så jag kan vila och känna lugnet

dina skrifter blandas med oändliga magiska nätter

du kysser mina tårar

tills de blir livets vackraste diamant

där vi ser vår gemensamma skugga

dina stadiga stavelser

ditt rike av poesi

det enda som hjälper ...

 

 

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 434 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-10-14 21:28



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
En text fylld av tillit
2013-10-21

    ej medlem längre
Wow! "du kysser mina tårar

tills de blir livets vackraste diamant

där vi ser vår gemensamma skugga" Wow, igen!!!!
2013-10-17

  peter markurth
Lika mycket som du älskar mig, älskar jag dig!
2013-10-15

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Vackert varmt ömt skrivet!
2013-10-15

  Eliza-69
vackert
2013-10-15

  Lars Hedlin
Varmt ömt och mycket vackert!
2013-10-15

  Rozsi.kovacs

otroligt vackert skriftat jätte fint
Thu
2013-10-15

  Bibbi VIP
Ljuvligt.
2013-10-15

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen "MEST BOKMÄRKTA DENNA VECKA"!
2013-10-15

    ej medlem längre
Mjuka fina rader.
2013-10-14

  issac.a.m
Helt Underbart...
2013-10-14

  ResenärGenomLivet
Så ömt och vackert...
2013-10-14

  peter markurth
Mjuk.som du
2013-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One