Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skräddare

 


skydda osset från min klantighet att skena över stenrösen

 

sprängsten och ormnästen
grodor och bladens eftergung

dammen kokar bort medan kvacken drunknar i fasas orkester

 

resterna efter och tomheten
när den sjunker ner vid vasskanten

skräddarna fortsätter ila iväg över ytan

 

ett kort lugn
tystnad

mossens möte
bergens ursmärta

 

färgen vackrare än laven
savens väg om och om igen

skydda osset från min klantighet att skena bärsärk över lösenord och koder

 

bakom raka stammar finns inga böjda skuggor
mörker har ändå nerver på undersidan

 

skydda osset från våra då
låt grodorna hoppa och skräddarna visa vägen

 

skydda osset

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 129 gånger
Publicerad 2013-10-14 01:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri