Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ögon strålar

Du ger mig värme när du lägger dina händer runt min kropp.
Du ger mig trygghet när du ger mig dina underbara kyssar och kramar.

När du smeker mig med dina händer på min
kropp så fylls jag med enorm kärlek.

Dina ögon strålar av glädje när du ser att jag kommer.

Kärleken växer för varje dag då jag ser på dig.
Nu slipper jag leta för du finns där hos mig nu och förblir hos mig för alltid.

ÄLSKAR DIG <3




Fri vers av Eliza-69
Läst 363 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-10-14 11:28



Bookmark and Share


  den nakna poeten
du skriver men en intensiv hetta
som påverkar en jag vet inte vad
men pulsen ökar när jag läser
2013-10-17

  Lars Hedlin
Underbara närhet!
2013-10-15

  reza.hb
Lusten är livets största gåta...
Kanske är den som håller oss vid liv
2013-10-14

  Carina Bendix
Åh, vad vackert och positivt! Det finns inget bättre än kärlek och närhet! :)
2013-10-14

    ej medlem längre
Denna är så behaglig o go=)
2013-10-14

  Vildkaprifol
Du beskriver den härliga känslan av kärleksfylld närhet!
2013-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69