Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett Nyfött Barn

Ett Nyfött Barn <3

Det är som ett mirakel
när ett barn har blivit fött
ut kom en liten mänska
som ingen förut mött

Ett spädbarn är så vackert
och dess doft helt underbar.
Och det är nåt visst med blicken
som är sällsamt vis och klar.

Från den stund man tar emot det
blir inget mer detsamma.
För ett barn förändrar livet
för sin pappa och sin mamma.

Ett sånt hav av ömsint kärlek
som plötsligt väller fram
för detta lilla under
som ännu vägs i gram




Fri vers av Eliza-69
Läst 1666 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-10-14 20:20



Bookmark and Share


  anits VIP
Underbart skaldat!
2014-10-15

  Lars Hedlin
Jätte fint!
2013-10-15

  Eliza-69
så vacker söt text<3
Mm Älskling kan bli så :) <3
2013-10-15

    ej medlem längre
Så vacker..vårt barn i framtiden.. !? <3
2013-10-15

  Tess74
Å vilken fin text! Kan bara hålla med
2013-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69