Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

serce moje - hjärtat mitt

Serce moje


ja.. just du..


kommer Du ihåg
den tiden då
livet lekte
då Dina ögon sökte
bara mina

då hjärtat mitt
fans hos Dig
i ett heligt förvar

ja..
jag frågar Dig..
finns Du där ute
någonstans
och drömmer om mig
hos Dig..

eller

har Du glömt

den tiden
som mina vingar
omslöt Din själ
ja.. hela Dig..

är tiden mogen

är det tid

att släppa taget
om de förgångna

kanske söka lycka

säga farväl
inte bara till längtan
som leder till Dig

men också till
mardrömmarna
som följer
vita nätters ensamhet


ska jag springa

jag är redo..

är du?

~ netis ~

14/10-2013
mölndal




Övriga genrer av agneta pichler
Läst 445 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-10-14 20:26



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Så berörande och igenkännande...!
2013-10-15

  Anna*
Hög igenkänningsfaktor och jag applåderar!
2013-10-15

  Lars Hedlin
Orden starka och känslofyllda!
2013-10-15

  Maria Sundelin VIP
Starkt om smärtsam längtan
2013-10-14

  träsnidaren
Starka och
fina ord
delar du med dig av.
Gillar verkligen
Mardrömmarna
och
Vita nätters ensamhet.
Snyggt!
2013-10-14
  > Nästa text
< Föregående

agneta pichler
agneta pichler