Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sjuk; venus/mars

 

 

 

virus som kommet av venus

bakterier som kommet av mars

 

och vad behöver vi

vad behöver vi

 

om inte en bipacksedel för livet

en termometer och

 

lite friskluft solsken och bra kost

en kram och lite tolerans

 

en stunds vila ibland

en stunds möte ibland

 

 

ett enkelt ta varann i hand och se tiden an

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 116 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-14 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri