Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En känga åt många, från där under sulan.. det rör sig även under marken. Maskar ni vet.


Mer makt åt 'folket'? Tillåt mig hånle en smul

 

 

Att bli halverad i sin rätt, i sin från början hela överenskommelse (här gällande vårdgivare/vårdtagare) och ha ett ombud, som meddelar att så är fallet; att rätt har tydligen blivit fel, och nu är åtgärdat. Då börjar i alla fall jag misstro saker och ting. Speciellt när ingen kontaktmöjlighet för att hos vårdgivaren få svar i denna fråga, finns att få. Jo, det finns visst en kö för att få stå i kö, för att nå denne för ett rakt svar om vad som egentligen hänt. 


Sååå uppmuntrande!

Speciellt när det gäller dagliga mediciner som blir indragna. Halverade. Rakt av. Ska det behöva gå till så under pågående behandling, och utan förklaring? Kram till den kämpe detta gäller, och det är inte jag nej, men fan det känns jäkligt hemtamt i ämnet maktmissbruk och ordförvrängningar gentemot privat behövande, från auktoritär instans. Vårt sociala trygghetsnät... Vår vård.

Den vi avkrävs tillit för..? Jodå.

Gah! Dubbelgah!

 

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Pot Pourri
Läst 99 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-14 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri