Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arm ur led

 

 

höger arm du avskärde

lustigt nog du spillde

mer än vad du begärde

 

Jag ej orkar mera

nickedocka leka

du får skapa arm av lera! 

 




Bunden vers (Rim) av queenia
Läst 349 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-10-15 03:44



Bookmark and Share


  aol
stark och berörande,
2013-10-15

  Lars Hedlin
Stark
2013-10-15

  PPQ
hmmm smärta och avslut det är den känslan jag får av denna text
2013-10-15
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia