Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tidigt i morse


medan du sov

vinden spelade en symponi

för mig, en melodi som jag 

inte tidigare hört

 

det var intensivt, hade många

repriser, träden svängde sina grenar

löven susade 

ljusen var släckta endast stjärnorna glimmade blekt

Jag låg och lyssnade

 

det var medan du sov

 

 




Fri vers av Maiah VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-10-15 06:24



Bookmark and Share


  Anna*
Vackert och fängslande i all enkelhet! Applåder
2013-10-15

  Lars Hedlin
Mycket fint!
2013-10-15

  Rozsi.kovacs
Så vackert en fin känsla
2013-10-15

  queenia
du fångade mig mellan symfonin och bleka stjärnors glimmande...

tack
2013-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP