Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
svaren..


ah där kom ett och ett till och ahh japp ett till, aj

 

 

önskas det paus

då blir det paus

 

önskas is i drinken

då blir det is i drinken

 

önskas en fackla i baken

då blir det en fackla i baken

 

önskas en gran i ögat

då blir det en gran i ögat

 

önskas det en rejäl sängkammarschottis

då blir det en rejäl sängkammarschottis

 

 

men

jag kan aldrig ge dig mer än det du ber om snällt

och aldrig mer än det jag då inom mig har

så om det önskas så hett och högt och gällt

kanske det inte är av mig du får dina svar

men

 

 

du

det är ju bara det en önskan gör som så

så önska lite till - jag sätter mig ner och ser på

ju

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 93 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-15 07:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri