Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smaka Mig

Smaka mig
Jag ber dig

Smaka mig
Med all din törst
Mina välformade bröst
Jag ber dig

Älskade, smaka
Mitt inre
Jag ber dig
Smaka mig...




Fri vers av Eliza-69
Läst 301 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-10-15 15:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ännu ett koncentrat av kvinnlig lust, utan skyddslappar..
2013-10-17

  den nakna poeten
bra skrivet svår att läsa utan
att ha handen i min ficka
mycket sensuell
2013-10-17

    ej medlem längre
Känner smaken av dina ord;)
2013-10-16

  Eliza-69
Mmm...kom älskling kom.. :)
2013-10-16

    ej medlem längre
Mmm..smakar dig..<3
2013-10-15

  Lars Hedlin
Wow sensuell hetta ;)
2013-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69