Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Akai ito

 

dina läppar mot min nacke

mina händer runt din midja

känn mig

vi är nära

 

stilla

ligg kvar

min hand mot din mage

dina andetag mot mitt öra

känn mig

berör mig

vi är nära

 

ditt huvud mot min axel

mina fingrar i ditt hår

så nära

intill varandra

 

bara vi

ensamma

tillsammans

tysta

stilla

bredvid tiden

bortom tiden

tidlösa

bundna med röda trådar

 

© 2013

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Celticgirl
Läst 225 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-10-15 18:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jättefin..
2013-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl