Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.deviantart.com/photography/nature/?order=9&q=jasmine#/art/jasmine-379412211?_sid=367e1e1f


Inatt

 

 

 

drömde jag om

ett regn av doftande fallande jasminblom

ditt lyriska hjärtslag omfamnade mig

i vårt poesins land

där mogna frukter är dina ljuva alster

som en liten flicka

smakade jag på allt

som fanns nära min hand 

ådror fyllt med syre från din nyligen utvalda förnimmelse

blandades med en aning fragrant av rosendagg

dina ljuva tankar inatt

bäddade om mig

och jag nuddade vid min egen känsla  

som var alldeles för bekant




Fri vers av Rise Little One
Läst 326 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-10-16 11:02



Bookmark and Share


  peter markurth
fint min thu....'

2013-10-16

  issac.a.m
Dina ord är förtrollade, och din dröm helt magiskt
Givetvis en fempoängare..
Helt Underbart skrivet
2013-10-16

  ResenärGenomLivet
Mycket vackert...
2013-10-16

    Dan Myrbeck
Din vackra dikt skulle ja kunna läsa i thusen och en natt! /M-san
2013-10-16

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Vacker och stark dröm...gillar
2013-10-16

  Eliza-69
verkligen fint
2013-10-16

  Ordregnspoeten
Imponerande skickligt skrivet. Blir alldeles ordlös för det är så rikt och perfekt med finaste ord beskrivet.
2013-10-16

  träsnidaren
Fantastiskt fint.
Ljuvliga ord.
2013-10-16

  Lars Hedlin
En stark dröm fylld av känsla!
2013-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One