Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för sant för att tryckas bort..


.. en saga blev ett liv.

 

Skrev en saga, som blev sorgsen.

Sagan grät, med sitt bläck.

Rev ett papper, torkar tårar.

Genljöd skammen, i ett hörn.

Stäver tystna, snavar punkter.

I ett nu gömmas, satser.

Frågetecknet bugar, mot mitt håll.

Torkar tåren, fläckvis bortfall återstår.

 

Så den sagan, blev mitt liv.

Frågetecknet ständigt bugar

och mitt utropp fastnat har.

Kommatecknen hopar sig  -

 

i den sagan som blev min.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av queenia
Läst 301 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-10-16 01:16



Bookmark and Share


  Lotta Th
Oj som du skriver.
2013-10-16

  Lars Hedlin
Stark
2013-10-16
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia