Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du är värdefull ...


... så sägs det.

 

Jag är en clown, ett åtlöje

ett vandrande skämt.

En skam för mänsklighet

och Gudom.




Ja så sägs det.

 

En katt, en spader,

en anledning att hata

när mörkret, smärtan

smäller till.


Ja, det sägs så. 

 

Att näktergalen,

tystnar vid min åsyn,

barnen bleknar,

springer hem.


Löven faller, av sorg

och vemod, när

min röst och smärta

sipprar ut.




Ja, jag lyssnar -



- och förstår att

aldrig tystna i mn kamp,

för tårarna, som

måste ut.

 

 




Fri vers av queenia
Läst 367 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-10-16 06:48



Bookmark and Share


  PPQ
så mycket stolthet med rätta så mycket du så mycket kärlek vi känner för dig a lot of love from a old pal
2013-10-16

  Lars Hedlin
Stark i känslan!
2013-10-16
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia