Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...OK...lite banala naiva tankar, bara...I know...


Stolt...


Jag var så stolt
När vi var där
Tillsammans
Jag var så stolt
Att få ha dej som vän

Jag är så glad
Att du finns i min
Närhet
Jag är så glad
Att du finns nära mej än

Du var så vacker
När du satt vid min
Sida
Du är för vacker
För att bara vara min vän

Jag älskade livet
När vi var där tillsammans
Vid det kalla och vita

Jag önskar bara
Att livet ville ge mej ännu
Lite lite mer
Lite lite till
Av dej...




TT / HSGKe


(c) 2013




Fri vers av TT
Läst 500 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2013-10-16 07:25



Bookmark and Share


  Rozsi.kovacs

Nakna osminkade känslor vackert
2013-10-22

  Linda CH VIP
Skriven direkt ur hjärtat! Fint!
2013-10-22

    ej medlem längre
Härligt!
Bra:D
2013-10-20

  Solitaire VIP
Det banala är ju det ärligaste,
Så här är det ju.
En känsla direkt ur livet.
Bra, fint, tycker iaf jag :)
2013-10-20

    Anneli A
Vackert
2013-10-19

  wildah
Fint! Så känns det när man har någon man tänker på så där mest hela tiden!
2013-10-17

  Maiah VIP
Kärleksfullt...
2013-10-16

  Angela Bohlin VIP
Lite ger mersmak och mycket vill ha mer... otroligt vackra rader... det är så att man nästan själv vill ha "lite mer" när man läser din text
2013-10-16

  Yrre VIP
Mycke vill ha mer! Väldigt fint skrivet :)

2013-10-16

  Tess74
Å vad jag känner igen mig!
2013-10-16

  Minkki VIP
så är det, ju - vi vill väl ofta ha litet till av det goda, aptiten växer medan man äter;)
2013-10-16
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT