Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord så vackra






att smita
ifrån min sida
var svårare
för mig
än vad jag
någonsin kunnat tro

likt en missbrukare
kikar jag in för att
läsa mig mätt

så varför
dra sig undan
av skam

när de bara är min
andra hälft..
ja min spegelbild som
offrat sig lite
för uppmärksamhetens
härliga vindar..

~~~

så lär dig blunda
när spegelbilden

för nära kommer

lär dig hantera
det som smärtar
och gör ont

~~~

att skriva
utrycka sig
är en gåva
få förunnad

bara
den fria världen
ger oss möjligheten

~~~


så därför jag nu
bestämt mig
för att njuta

när jag läser
rader så vackra


ibland
kloka små ord

ibland
fulla med ömhet
ja ren och skär kärlek

sådant jag
behöver läsa
för att orka

~~~
ty
era ord kan vara
så roliga att läsa
att jag ett leende får
som räcker
över hela min dag

orden kan vara
kloka och varma

ge mig styrka
att förvandla
en blåsig grå dag

till en ljuvlig
sommardag..



Tack alla
som gör min dag :)



~ netis ~

17/10-2013
mölndal




Övriga genrer av agneta pichler
Läst 371 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2013-10-17 07:07



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
finns mycket fint att läsa,
som din text
som andas så mycket
glädje
lugn
harmoni
om skrivandet
om vad vi alla nog
känner att de som förmedlar
betyder för oss som läser
2013-10-18

  Carl Mikael Fäldt
Du skriver med en så uppfriskande ärlighet och en så hjärtlig ton-njutbart och glädjande!
2013-10-18

  ResenärGenomLivet
Det finns så mycket fint att läsa...sådant som muntrar
upp...fint skrivet...
2013-10-17

  Carina Bendix
Jättefint skrivet. :)
2013-10-17

    ej medlem längre
Elegant.
2013-10-17

  Lars Hedlin
TAck för att just du finns vännen..varm kram till dig;)
2013-10-17

  issac.a.m
Så vackert skrivet..

Tack..
2013-10-17

  Angel of love
Tack själv,
Och stora kramar till dig!
2013-10-17

  Fem hjärtan VIP
Tack själv!..Bra, fortsätt skriva och läsa allt du vill....
2013-10-17

    ej medlem längre
Tack själv!
2013-10-17
  > Nästa text
< Föregående

agneta pichler
agneta pichler