Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min djuriska längtan

Min djuriska längtan
Skogen har alltid varit min tröst och nu är jag inte ensam.
Jag låter fingrarna omsluta din nacke där du står intill mig.
Du har dragit upp min kjol, den vida blommiga,
Dina händer över min stjärt, min mage, så nyfikna.
Tystnaden runtom...




Fri vers av Eliza-69
Läst 276 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-10-17 12:32



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
excellent i sin naturliga naturlighet:)
2013-10-22

  Carina Bendix
Magisk..
2013-10-17

  Ninananonia VIP
Vackert
2013-10-17

    ej medlem längre
Härligt rik i sin relativa enkelhet
2013-10-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Ömt och sensuellt!
2013-10-17

  den nakna poeten
den är en sensuell med en oväntad vändning som gör den magisk och lämnar tankar att stilla Bravo !
2013-10-17

    ej medlem längre
Djurisk var en bra rubrik!
2013-10-17

    ej medlem längre
Fint
2013-10-17

  Lars Hedlin
Stilla ömt vackert ;)
2013-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69