Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naken

 

 

 

Naken i själ, i kropp

blev, av med bördor,

en solig dag.

 

Lätt som en fågel

jag stegras i njutning,

av solen, och kluckande vågor.

 

Lyssnar på lövverkets sång,

prasslet så juvligt,

älskar att bara vara.

 

Inser att här,

är jag hemma,

i paradisets mitt.

 




Fri vers av queenia
Läst 372 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-10-17 15:00



Bookmark and Share


  ULJO
Vackert
2013-10-22

    Dan Myrbeck
Vackert skrivet!
2013-10-17

  Peter Olausson VIP
vacker, rogivande!
2013-10-17

  Stefan Höglund
En text att somna in till.
2013-10-17

  Eliza-69
Härligt... ;)
2013-10-17

  Nina Nightwish VIP
Lite samma innehåll som min text Nakenbad:)
2013-10-17

  Lars Hedlin
HÄRLIGT! ;)
2013-10-17
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia