Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

star

 

det spelar ingen roll

att du säger si
gör så
efterkonstruerar bort allt

 

bygger igloon iskallt och med näsan i nordanstormen

 

 

det är inte det som gäller
till slut

 

när vi står där under stjärnan och ska försöka förklara varför

 

vi inte litade till




Fri vers av Pot Pourri
Läst 116 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-17 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri