Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reset


Hellre himmelsk tjänst
än denna världs elit
ty hellre tro på under
än religiösas rit

Under syndens boja
vi alla stod som träl
Kampen står så än
om varje människas själ


Att mitt i våran strävan
och mitt i vårat slit
Tagas bort från världslig
ytlig bördas nit


Genom Honom endast
vi nå från hit till dit



Till himmel fara bara
denna barnaskara
Som på Faderns Son
heligt ja gensvara

För allt annat så förleder
mest till aska och till skit


Dagen då Gud trycker

på Control-Alt

… och Delete




Fri vers (Fri form) av Regular
Läst 230 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-10-18 01:09



Bookmark and Share


  Vici
Ja tänk att han har skapat Alt - allt...

Tänk...


2013-10-19

    ej medlem längre
Mycket bra!!!
2013-10-18

  Bibbi VIP
Mycket bra.
2013-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Regular
Regular