Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mammutklomp oavsett.. ^^


tassa tyst

 

 

Du har ännu inte lämnat.. gör det här:

 

men ibland så fungerar det inte att lämna
ibland går det bara att hålla kvar

 

blunda och hoppas på det bästa

 

 

liksom ta en siesta och leka pungråtta
strategiskt död

sen klippa upp det runda omtalade
med avsedd tång slipad
som ändå stoppas nästa runda av förenklad värdsbild

 

bara för att det är just det som ändrar arenan
från blå till röd

 

från nöd till bröd åt alla på en stubbe
kastar jag mina mandlar mot söder

kubb är inte det minsta likt gammalt hämnat
som nedsmälta nycklar och gamla spår

 

jämnat med svansvift

 

det har ännu inte lämnat

nä visst, och vem vill

 

kommer jag någonsin ifrån det som rår på till sist
där kan inte spelas på strängar förrän

 

tonfallet likt spåren är jämnat
mist sitt maktomfång

 

 

och tyst som katters trampdynor gjort samma gång
som natten gjort sin

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 139 gånger
Publicerad 2013-10-18 08:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri