Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
frigöra


helanden; i ur och aldrig mer

 

 

så sitter någon läsande
i sitt centrum

kodade meddelanden

 


så sitter centrum i annan mitt
skriver sig fri från mörker och ljus

så sitter centrum fritt
bland frigöande från delanden

helandes ut allt sitt

 

sen sitter centrum ej längre kvar
ej längre och spar

kodade meddelanden

 

 

fri från felanden




Bunden vers (Rim) av Pot Pourri
Läst 100 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-18 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri