Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är så rå

Du är så rå
Så rå på betongen
Så rå mitt i natten
Med trasiga läppar
Fnasiga händer
Cigg ner till filtret

Du är så rå
Så van här i staden
Med oknutna kängor
Halvslutna ögon
Gåshud i nacken
Lika rå som november

Du är så rå
Så långsam och vacker
Så oslipat kantig
Men vännen när du
Får låna min halsduk
Då syns det vassa inte alls




Bunden vers av ester.b
Läst 329 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-10-20 22:41



Bookmark and Share


  Andreas Miller
Jeeezzes... så bra!!!
2014-02-03
  > Nästa text
< Föregående

ester.b
ester.b